Košarica
 ()

7 faktora za pametnu uredsku pohranu

Saznajte više o pametnim rješenjima za pohranu i poboljšajte učinkovitost svog ureda!

Je li vas ikada živciralo neorganizirano skladištenje datoteka ili gubljenje vremena tražeći rezervne olovke ili mape u uredu?

Kvalitetno iskoristite prostor! – učinkovito skladištenje u uredu?

Učinkovito i organizirano korištenje prostora u uredu ključno je za osiguranje produktivnosti i neometanih radnih procesa. Pametna rješenja za pohranu – kao što su ugrađene zidne površine, pametna rješenja za vrata, viseći ormari za dokumente, sustavi polica i uredske jedinice s ladicama – pomažu vam da optimalno iskoristite prostor i pronađete opremu, dokumente i druge predmete brzo i jednostavno. Otkrijte kako svoj ured možete pretvoriti u organizirano, funkcionalno i inspirativno radno okruženje pomoću ovih praktičnih ideja!

1.) Kada je uredski prostor nizak

Ako želite učinkovito iskoristiti svaku površinu, onda je praktično svoje na zidove ugraditi posebne sustave. Naši SLIDE i SLIDE PUT ON asortimani omogućuju vam maksimalno povećanje prostora za pohranu po cijeloj površini zidova.

2.) Kada je prostor ograničen

Ako ured ima ograničen prostor za kretanje, onda se isplati odabrati pametna rješenja za vrata. Klizna vrata (SLIDE), rolo vrata (ROLO) i otvorena vrata (OPEN) osiguravaju učinkovito skladištenje bez zauzimanja prostora u uredu.

3.) Kada trebate brzo pronaći dokumente

Ako trebate odmah pronaći određeni dokument ili dio opreme, a bitno je da je radno okruženje dobro organizirano, onda su viseći ormari za spise savršen izbor. Idealan tip su FILE modeli, jednostavni za korištenje i omogućuju brz pristup vašim datotekama.

4.) Kada ne trebate brinuti o bravama

Ako je sve što trebate jednostavno skladištenje, ali važno je imati trenutni pristup, tada bi sustavi polica mogli biti pravo rješenje. Naš asortiman RACK polica je praktičan i jednostavan za korištenje.

5.) Kada trebate stvari pri ruci

Uredske jedinice s ladicama (ili postolja) pomažu vam da sve svoje bitne stvari držite pri ruci, budući da se mogu smjestiti tik do stola. Ovu praktičnu alternativu za pohranjivanje nudi naš asortiman jedinica CONTI OFFICE.

6.) Kada ima puno prozora

Ako želite iskoristiti prostor ispod prozora, onda je dobro odabrati niske uredske ormare.

7.) Ako razmišljate o pregrađivanju prostora


Osim dobrog skladišta, možda ćete trebati i dobro uređen uredski prostor. Jedinice za pohranjivanje visine 1000 mm ili 1400 mm, kao što su naše serije LIGHT 1400 i LIGHT MINI, također su savršene za pregrađivanje prostora u većim uredima.

Zapamtite, ako želite stvoriti produktivno uredsko okruženje za svoj tim, potrebno je optimalno korištenje prostora, jednostavan pristup i dobra organizacija. Kliknite na poveznicu za više detalja i odaberite uredska rješenja za pohranu koja odgovaraju vašim potrebama!